TUTORIAL – Cum se realizează machiajul buzelor

Machiajul buzelor iti ofera un look proaspat si elegant. Afla care sunt pasii pe care trebuie sa-i urmezi pentru a obtine buze perfecte, irezistibile :

1. APLICAREA CONTURULUI DE BUZE

Conturul te ajuta sa corectezi micile imperfectiuni si sa definesti aspectul buzelor tale. Începe prin desenarea conturului buzelor într-o culoare cat mai apropiata culorii finale. Pentru buza superioara porneşte din centru spre colţul acesteia, iar pentru buza inferioară, pornește din margini către zona centrală. Pentru o aplicare cat mai precisa, ai nevoie de o pensula speciala pentru conturarea buzelor.

 

Pensula pentru buze MAJESTIC Lip Liner (Pret – 15,90 lei) este alegerea ideala pentru aceasta etapa – vizualizeaza produsului AICI.

 

2. UMPLEREA CU CULOARE

După ce ai terminat conturul, aplica produsul de contur pe toata suprafaţa buzelor. Aceasta actioneaza ca o baza si ajuta rujul sa reziste cat mai mult. Aplicarea se face prin mişcări usoare de apăsare din loc în loc, începand cu buza superioară.

Poti folosi atat pensula pentru buze cu care ai trasat conturul, cat si pensula cu care urmeaza sa aplici rujul.

 

 

3. APLICAREA RUJULUI SAU A GLOSS-ULUI

Atat rujul cat si gloss-ul sunt concepute pentru a fi aplicate direct, insa daca iti doresti o acoperire mai densa si precisa, este recomandat sa folosesti o pensula speciala. Este foarte important ca nuanta rujului si cea a conturului sa fie cat mai apropiate.

Porneşte din partea de mijloc a buzei inferioare care colţurile acesteia si continua cu buza de sus in aceeasi maniera.

 

Pensula pentru buze S.I.L.K® Synthetic Flat Lip (Pret – 15,90 lei) te va ajuta sa obti buzele perfecte – vizualizeaza produsul AICI.

SFATURI:

  • O culoare nepotrivita a buzelor iti poate ruina intregul look, asa ca tine cont de restul machiajului, de momentul zilei si chiar de evenimentul la care urmeaza sa participi atunci cand iti alegi nunta rujului.
  • Dacă îți pui ochii în evidență printr-un machiaj intens, alege culori naturale pentru buze și evită rujul burgundy sau roșul intens.
  • Rujurile închise subțiază buzele, în timp ce rujurile în nuanțe calde și sidefate creează senzația de volum.
  • Aplica peste rujul mat putin gloss pentru un plus de volum si stralucire.

 

Daca esti in cautarea unui set de pensule care sa contina tot ce ai nevoie pentru un machiaj complet, corect si ingrijit, dar nu stii care ar fi alegerea potrivita pentru tine, avem doua recomandari care te-ar putea ajuta:

  1. Trusa MODA TOTAL FACE PURPLE 7 PIECE (Pret – 59,00 lei) – ideala pentru cele care abia au descoperit tainele machiajului;
  2.  Set 7 pensule machiaj + husa Brush Roll (Pret – 319,90 lei) –  potrivita pentru cele care doresc sa duca machiajul la un nivel superior.