Rezultate concurs Halloween 2015

În perioada 12-23 octombrie 2015, Makeupbrushes.ro a organizat concursul Face&Body Makeup Halloween 2015. Conform regulamentului, inscrierea in concurs a constat in completarea formularului si atasarea unei poze cu un machiaj realizat de catre fiecare dintre concurenti cu tema Halloween-ului. Toate pozele primite au fost postate pe pagina oficiala de Facebook Make-up Brushes, iar castigatoarea a fost aleasa aleatoriu prin random.org.

Castigatoarea premiului: 1 set MODA la alegere dintre cele 20 disponibile, este MATCABOJA DIANA MADALINA. Premiul va fi livrat luni, 26 octombrie 2015. Pana atunci, rugam castigatoarea sa ne trimita pe adresa de e-mail office@makeupbrushes.ro datele complete pentru livrarea premiului.

Poza castigatoare – Concurs Face&Body Makeup Halloween 2015

Makeup Brushes oferă tuturor celor care s-au înscris la concursul din perioada 12-23 octombrie 2015, un cupon de reducere de 20% la prima comanda efectuata! Fiecare participant va primi pe adresa de e-mail înscrisă în formularul concursului, codul cuponului promoțional împreună cu toate informațiile pentru a intra în posesia acestuia. Cuponul de reducere este valabil pana la data de 31 decembrie 2015.

Alegerea castigatoarei prin random.org

Multumim tuturor pentru participare si machiajele suprinzatoare realizate.

Comentarii (0)
Adaugă comentarii