Termeni și condiții | Royal & Langnickel - Pensule pentru Machiaj Profesional

Informaţii legale

Preturile, fotografiile si stocurile produselor prezente pe acest site sunt informative si pot fi schimbate fara o instiintare prealabila. www.makeupbrushes.ro nu isi asuma nici o responsabilitate asupra schimbarilor care ar putea surveni.

Confidentialitate

www.makeupbrushes.ro respecta legile in vigoare privind confidentialitatea datelor. www.makeupbrushes.ro se angajaza sa nu transmita datele personale ale utilizatorilor site-ului catre terti şi sa le foloseasca numai in scopul stabilirii contactului cu clientii sai precum si in scopul informarii acestora asupra aspectelor legate de functionarea site-ului si a ofertelor acestuia. www.makeupbrushes.ro nu incurajeaza SPAM-ul, nu furnizeaza adresa dumneavoastra de e-mail unor terti (persoane fizice sau juridice), nu vinde, nu ofera, nu face schimb de adrese e-mail obtinute prin intermediul acestui site, nu divulga adresa dumneavoastra de e-mail altor persoane care acceseaza paginile acestui site, fara acordul dumneavoastra explicit. Accesarea si utilizarea acestui website trebuie sa urmareasca termenii si conditiile descrisi mai jos. Prin accesarea si afisarea acestui website sunteti de acord implicit si neconditionat cu termenii si conditiile descrisi mai jos. Tot ceea ce vedeti sau cititi pe acest website este protejat de legea dreptului de proprietate, excluzand exceptiile indicate specific in text, dar utilizarea informatiei se supune acestor termeni si conditii. Makeupbrushes nu garanteaza ca folosirea informatiei afisate pe acest website nu va incalca drepturile unor terte parti. Makeupbrushes nu a verificat toate website-urile la care acest website face referire si nu este responsabil pentru continutul acestora. Accesarea acestor website-uri se face pe responsabilitatea dumneavoastra. Nu sunteti autorizati sa transmiteti prin intermediul acestui website materiale ilegale, defaimatoare, calomnioase, amenintatoare, obscene, scandaloase, instigatoare, pronografice, profane sau orice alt tip de material ce constituie sau poate fi etichetat ca o ofensa adusa unor persoane sau organizatii,care implica raspundere civila sau care instiga la incalcarea legilor tarii. Makeupbrushes isi rezerva dreptul de a revizui aceste reguli oricand si fara notificare prealabila. In incheiere, va sfatuim sa vizitati periodic aceasta pagina pentru a lua la cunostinta de termenii si conditiile legale cu privire la accesarea, utilizarea si afisarea website-ului www.makeupbrushes.ro, la care sunteti obligat sa va supuneti.

Cum se face livrarea?

Comenzile se livreaza in 24 / 48 ore de la primirea si confirmarea comenzii, prin curier rapid. Costurile de transport detaliate mai jos vor fi confirmate telefonic pentru fiecare comanda in parte, de catre reprezentatul nostru de vanzari.

Costul livrarii prin curier rapid variaza in functie de greutatea comenzii.

Taxa de livrare pentru comenzi cu greutatea sub 1kg este de 17 lei pentru livrari in Bucuresti si 21 de lei pentru livrari in restul tarii. Pentru fiecare kilogram suplimentar se adauga 1 leu.

Pentru coletele expediate prin Fan Courier, taxele de transport nu vor aparea pe factura emisa de makeupbrushes.ro; ele se achita separat curierului si se emite chitanta distincta de cea cu valoarea produselor comandate la makeupbrushes.ro.

Comenzile cu valoare peste 300 lei beneficiaza de transport gratuit.

** Produsele excesiv de grele sau cu dimensiuni deosebite sunt exceptate de la promotia „transport gratuit la comenzi de peste 300 de lei”.

Se aplica taxe suplimentare pentru livrarea in localitatile din afara razei de acoperire Fan Courier.  Vezi aici aria de acoperire a Fan Courier.

Preturile de mai sus includ TVA.

Pentru localitatile din afara ariei de acoperire a firmelor de curierat, makeupbrushes.ro va ofera posibilitatea de a primi coletele si prin Posta Romana:
Prin Posta Romana – timp de livrare 3-5 zile. Taxa de transport este de 18 lei (se va tine cont de caracteristicile coletului, iar taxa postala va putea fi crescuta in cazuri speciale). Nu expediem prin Posta Romana produse excesiv de grele sau cu dimensiuni foarte mari.

Comanda minima pe site este de 50 de lei.

Modalitati de plata

– Ramburs (plata la livrare) – Plata cu numerar se face in lei, integral, la livrare. Valoarea coletului este cea din momentul confirmarii telefonice a comenzii. Dovada platii (chitanta) este documentul pe care il primiti de la curier.

– OP (ordin de plata) – Plata prin Ordin de plata se va face doar in baza facturii proforme emise de makeupbrushes.ro. Factura proforma va fi emisa doar in urma confirmarii telefonice a comenzii, de catre unul dintre reprezentantii de vanzari.
Livrarea produselor se face dupa confirmarea platii in unul din conturile de mai jos:S.C. AGORA ART GALLERY S.R.L.Sediul social: Strada Mihai Eminescu nr. 19-21, Corp constructie C2, camera 510, Et. 5 , Sector 1, Bucuresti

Registrul Comertului J40/16809/2008, C.U.I.: RO 24546965

Cont lei: RO05INGB0000999901139892 deschis la ING BANK Sucursala Bucuresti

Cont Trezorerie: RO92TREZ7015069XXX012609 deschis la Trezoreria Sectorului 1 Bucuresti

COPYRIGHT © 2016 MAKEUPBRUSHES.RO

DESIGNED BY WHITE SEO